Heerema Agri-Service
Telefoon: 050 409 15 20

Over Heerema Agri-Service

Geschiedenis

Het bedrijf is in mei 2007 opgericht door Martin Heerema. In korte tijd is het bedrijf uitgegroeid tot een levendig mechanisatiebedrijf met een uitgebreid dienstenpakket en tevreden klanten. Vanaf 1 juli 2011 zijn we gevestigd in De Groeve. Nu, met een enthousiast team, doen we er alles aan om de klant te voorzien van bedrijfszekerheid. Door goede producten op de markt te brengen, maar ook door een goede service.

Doelstelling

De bedrijfsdoelstelling is om te kunnen voorzien in alles wat nodig is bij de dagelijkse gang van zaken in de agrarische sector en loon- en grondverzet-bedrijven. Bedrijfszekerheid is een belangrijk aspect van onze doelstelling.

Dealerservice

Ons bedrijf onderscheid zich dankzij de technische kennis. Hierdoor is het mogelijk om een breed scala aan producten en diensten aan te bieden. We zijn constant bezig om onze service naar een hoger niveau te brengen! We zijn bezig om een passend verkoop pakket samen te stellen om onze klanten zo volledig mogelijk van dienst te kunnen zijn.

Netwerk

Heerema Agri-Service werkt samen met diverse opdrachtgevers en leveranciers. Dankzij de bundeling van kennis en ervaring is het mogelijk om vraag en aanbod snel bij elkaar te brengen.